miercuri, 7 aprilie 2010

Supa de pui cu gulii si smantana

Supa de pui cu gulii si smantana
4 portii
Ai nevoie de :
  • 500 g carne de pui
  • 2 gulii mari de toamna
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 lingura orez
  • 150 ml smantana
  • 2 leg.marar verde
  • sare,piper
Cum procedezi:
Curatati  si spalati carnea,taiati-o in bucatele potrivite si puneti-o la fiert in 2 L apa care clocoteste.Adaugati sare si eliminati spuma care se formeaza.Puneti si orezul spalat si lasati sa fiarba la foc potrivit.Curatati zarzavaturile,taiati-le marunt si caliti-le 5 minute in ulei.Puneti-le in oala cu carnea,cand aceasta este aproape fiarta.Lasati sa mai fiarba 15 minute si apoi luati oala de pe foc.Taiati mararul foarte marunt si frecati-l intr-un major cu putina sare.Amestecati pasta obtinuta cu smantana si adaugati-o in supa inainte de servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină