Arpagic cu miel
Iti trebuie:
- 1 pulpa de miel
- 1 lamaie mare
- 200 g arpagic
- 1 cutie rosii decojite
- 1 lingurita boia dulce
- cateva frunze de tarhon,busuioc
- 4 catei de usturoi
- ulei de masline
- patrunjel
- sare,piper
Speli pulpa de miel,o freci bine cu lamia si presati putina boia dulce.Amesteci bine frunzele de tarhonsi busuioc,tocate marunt,cu usturoiul zdrobit,sare,piper si circa 6 linguri de ulei de masline.Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu amestecul de condimente.Dai tava la cuptor si o lasi pana se fragezesti carnea.Din cand in cand stopesti carnea cu sosul format in tava.Spre final,adaugi arpagicul(curatat) si rosiile zdrobite.Presari apoi patrunjelul si servesti mancarea cu garnitura de cuscus.
SFAT: Pentru garnitura de cuscus folosesti 1 masura de apa sarata si 1 masura de cuscus.La sa fiarba timp de 5 minute si apoi,cu ajutorul formelor,faci diverse modele din cuscus.
Sursa: Revista "Practic in bucatarie"
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu