Placinta cu pui si praz
4 portii
Ai nevoie de :
- 500 g piept de pui
- 500 g aluat de placinta
- 600 g praz
- 1 ceapa
- 300 g cascaval
- 200 g telemea
- 4 oua
- 50 ml ulei
- sare,piper
Fierbeti carnea in apa cu sare si piper,apoi taiati-o in cubulete.Caliti in ulei cubuletele scurse de apa,ceapa tocata marunt si prazul taiat in rondole.Cand prazul s-a inmuiat ,luati vasul de pe foc,lasati 5 minute sa raceasca,apoi adaugati 3 oua batute,cascavalul dat pe razatoare mare,telemeaua rasa,sare si piper.Intindeti aluatul intr-o foaie subtire si puneti amestecul pe o parte de foii.Suprapuneti partea de aluat ramasa peste umplutura si apasati pe margini pentru a nu se desface la copt.Ungeti cu ou batute deasupra.Coaceti placinta la foc potrivit pana cand se rumeneste deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu