joi, 8 aprilie 2010

Fursecui spritate

Fursecui spritate
45 de bucati
Ai nevoie de:
  • 200 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 4 albusuri
  • 2 linguri faina
  • 50 ml rom
  • 100 g dulceata
  • un varf de cutit sare
Procedezi asa:
Puneti zaharul amestecat cu miezul de nuca macinat intr-o cratita,adaugati albusurile nebatute,amestecati albusurile nabatute,amestecatiele bine,apoi puneti cratita la foc mic si amestecati incontinuu pana se omogenizeaza bine amestecul(circa 20 minute).Lasati-l sa se raceasca.Dupa un sfert de ora adaugati romul,faina si sarea dupa care amestecati iar.Tapetati o tava cu hartie de copt unsa cu unt si cu ajutorul unui sprit,puneti mici gramajoare de aluat.Coaceti-le in cuptor ,la foc potrivit.Cand sunt frumos rumenite,scoateti-le si ungeti-le cu dulceata si uniti-le cate duoa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină