Bors de oaie cu tarhon
Bors de oaie cu tarhon
Iti trebuie:
- 1,5-2 kg carne de oaie(cu os)
- 50 ml ulei
- 50 ml otet
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 1/2 telina
- 1 ardei iute
- 1 legatura tarhon verde
- 2 linguri orez
- sare,piper
Pregatesti asa:Tai carnea bucati,o speli si o lasi la scurs,dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei,pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet,torni apoi peste carne 4 L de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.Dupa 10-15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.Lasi totul pe foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.Adaugi 5 lingurite de Delokt Bors Magic cu verdeturi.Lasi sa mai dea cateva clocote,opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu